keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Ruoka & Matka

Vapun alla putosi postilaatikosta uusi lehti. Ensin luulin saaneeni Mondon tilaajana vaan jonkun erikoisnumeron mutta selailtuani tajusin että kyseessä on ihan oma lehtensä. 


Ruoka & Matka- siis tää lehtihän on kuin mulle tehty! rakastan matkustaa ja rakastan syödä (hyvää ruokaa). Mainio kombo.


Lehden taitto muistuttaa Mondoa, ja osa artikkeleistakin vaikuttaa jo kerran luetuilta? Mun suosikkiruokalehti on ehdottomasti ruotsalainen Elle mat&vin, koska se on niin houkuttelevasti taitettu ja kuvattu. Tässä suhteessa suomalaiset on jotenkin hillitympiä.


Reseptit on mielenkiintoisia ja vaikuttaa kokeilun arvoisilta. "Ruokamatka Tokioon" tuntuu kuin käännettäisiin puukkoa haavassa. Me ei lähdetäkään tänä kesänä Japaniin reilaamaan. (tiedetään, se ei taida olla tän lehden vika)
"Herkullinen aamu" listasi aamiais-ja brunssipaikat. Toisin sanoen kolmekymppisten kaupunkilaisten sunnuntain viettopaikat. Mä arvostan valmista aamiaista. Olen valmis maksamaan siitä vaikka 15€. Ja silloin on kiva tavata kavereita. Kellään ei ole kiire minnekään. 


Tilaisinko tämän lehden? hmmm. ehkä. mielenkiinnosta. Kunhan se ei jatkossa kirjota samoista aiheista kun Mondo.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti