tiistai 8. helmikuuta 2011

250.000 pistettä





Finnair plus-lehden takakannessa oli houkutteleva tarjous. Vepsäläinen ja Finnair tarjoavat Hästens, Jensen tai Tempur- sängyn ostajalle nyt 250 000 bonuspistettä.

Sillä pistemäärällä pääsisi esimerkiksi kaksi ihmistä New Yorkiin ja takas. Arvatkaa innostuinko? Meikäläisellä on tällä hetkellä kasassa ehkä 5000 pistettä. Niillä ei paljon upgradedailla tai lennellä! 

Meidän on pitänyt hankkia uusi sänky varmaan puoli vuotta. Seitsemän vuotta vanha futon vetelee viimeisiään. Rakastetaan futonin kovuutta, muttei sitä rullailua... 160cm patja painaa nimittäin sen verran että eskimon tulee hiki sen kanssa painiessa! 

Tempur kiinnostaa. Onhan se samperin kallis, mutta monet ovat kehuneet sitä. Ehkä me mennään koemakaamaan se tempura lauantaina Vepsäläiselle. Toivottavasti se on tarpeeksi napakka. 

Ai niin, isäntä oli sitä mieltä että eihän siellä New Yorkissa ole enää varaa tehdä mitään kivaa sen jälkeen kun on tuhlannut kaikki rahansa sänkyyn... Suostuukohan se enää lähtemään kotoa mihinkään jos se saa liian hyvän sängyn?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti