lauantai 22. tammikuuta 2011

nyt meni hermot

Surffailtuani tällä viikolla muutamana iltana kaikilla keksimilläni matkahakusivustoilla, voin vain todeta että mitä aikaisemmin matkansa varaa sitä parempi... Jos tiedät että on mahdollisuus lähteä lomalle tulevaisuudessa, varaa matka heti äläkä jää haaveilemaan.
Arean Matkamessutarjouksissa mainostettiin Istanbulin lennot ja hotelli 7vrk alk.288€. joopa joo. Pääsiäinen Istanbulissa, 4vrk+suorat lennot, kustantaisi meiltä kahdelta 1500€??!! Siis täh! aika kallista. ei taideta lähteäkään. olen murtunut. ehkä joskus syksyllä sitte. 
Olis ollu kiva karata arjesta johonkin Pääsiäisviikonloppuna, mutta viettääköhän koko "kristillinen-Eurooppa" pääsiäistä pitämällä kauppojen ovet kiinni? Jatkan kuuklailua. 


Tänään oli tehtävä "lohtu"ruokaa. Leikittiin italialaisia. Menu sisälsi vitello tonnatoa, artisokkarisottoa ja tiramisua. eka kertaa tein misuja, oli aika kosteita mutta kai se on kivempi kun se että olis liian kuivaa? Huomenna leikitään kavereiden luona venäläisiä ja paistetaan blinejä. nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti